stanic_starbucks-skinny-latte

Neodoljivi Starbucks Skinny Latte stigao u Hrvatsku

Neodoljivi

U Hrvatsku stigaoStarbucks Skinny Latte

Kultura ispijanja kave nama Hrvatima je vjerojatno zapisana u genima. Kada ne sjedimo u kafićima već smo u pokretu na otvorenom ni tada ne odustajemo od kave – ona je i dalje prisutna u našim životima samo u drugačijem obliku.

S dolaskom proljeća, sve ćemo manje vremena provoditi u zatvorenim prostorima. Više ćemo biti u pokretu, družiti se na otvorenom, a kava će nam pritom biti vjerni suputnik. Starbucks ‘ready to drink’ napitci  idealni su za svako doba dana. Osim neodoljivih okusa, njihovo cool i praktično pakiranje je također nešto što zaokružuje kompletno iskustvo kupovine i uživanja u ovim napitcima.

Starbucks ‘ready to drink’ napitci stigavši prije dvije godine na naše tržište poslati su prvi odabir kave za van na našem tržištu. Od ove godine svakog ljubitelja Starbucks kave za van oduševit će vijest da nam je stigla i Skinny Latte verzija bez laktoze i bez dodanog šećera u čašici od 220 ml.

Sigurni smo da će i ovaj okus nastaviti trend omiljene kava za van u kojima ćete uživati u svim trenucima tokom dana bez grižnje savjesti.

Podijeli s prijateljima