vrhunske

Transportne usluge
+/- temeraturnih režima

Stanić Logistika svojim poslovnim partnerima nudi transportne usluge roba plus i minus temperaturnih režima unutar Hrvatske i Europe. Najmodernija dostavna vozila različitih temperaturnih režima mjesečno isporučuju proizvode na preko 7500 lokacija u Hrvatskoj pokrivajući sve dijelove uključivši i otoke, a distribucija se iz dana u dan sve više odvija i u ostalim Europskim zemljama.

Stanic_transport_2
Najmodernije

Opremljenavozila

Posjedujemo i koristimo najmodernije opremljena vozila, više od 180 dostavnih vozila na nivou Hrvatske, marki: MercedesIvecoManScania i Daf te tegljače s dvorežimskim rashladnim poluprikolicama i kamione s prikolicama kapaciteta od 1 do 36 euro paleta temperaturnog režima -20°C /+4°C . Za ovu godinu planirana je ugradnja sustava satelitskog praćenja teretnih i osobnih vozila, kako bi se omogućilo učinkovito upravljanje resursima uz smanjenje troškova, automatizacija poslovnih procesa i povećanje učinkovitosti. Obzirom da živimo u turističkoj zemlji s jakom orijentiranošću na ugostiteljstvo gdje i naši Gastro kupci imaju svoje regionalne specifičnosti i sezonske različitosti. Naša misija su stalna nastojanja da pružimo vrhunsku uslugu našim partnerima ostvarujući zadane ciljeve svih naših brendova. Od ključne važnosti za uspjeh je jaka distribucijska podrška koja će osobito za vrijeme sezone intenzivno pokriti sva turistička središta, uključujući i otoke. 

naše

Dugogodišnjeuspješno poslovanje

0 h
Dostava
0
Rashladnih komora
0
Distributivnih centara
0
Gradova
+ 0
Vozila

Logistička mreža

Kompletna logistička usluga

Već 20 godina uspješno razvijamo logistička rješenja kako bi udovoljili svim potrebama naših poslovnih partnera pružajući kompletnu logističku uslugu na području Hrvatske i Europe. Temelj poslovanja je pružanje individualnog pristupa svakom klijentu nudeći rješenja prema njegovim specifičnim logističkim potrebama. Stalnim praćenjem potreba tržišta, kontinuirano prilagođavamo i usavršavamo logističku mrežu, maksimalnom optimizacijom resursa na na tuzemnom i inozemnom tržištu, te kvalitetnom suradnjom sa dugogodišnjim dobavljačima razvijamo i makrodistribuciju na području zemalja zapadne Europe.

Sigurnosni

ISSOCertifikati