Proizvodnja

Vlastita proizvodna linija za narezivanje i pakiranje

Razvijajući distribuciju te osluškujući potrebe i želje tržišta stvorila se potreba za otvaranjem vlastite proizvodne linije za narezivanje i pakiranje trajnih suhomesnatih proizvoda, polutrajnih mesnih prerađevina, tvrdih i polutvrdih sireva, zamjenskih  (analognih) sireva u vakumu i modificiranoj atmosferi.

Stanic_pakirnica_proizvodnja
Suvremena

Najmodernija proizvodna oprema

Investicijom u najmoderniju proizvodnu opremu, korištenjem najsuvremenijih materijala i tehnika pakiranja, zajedno s provjerenim europskim i domaćim dobavljačima sirovina te visoko postavljenim higijenskim normama zdravstvene ispravnosti napravljeni su svi temelji za uspješan razvoj. Asortiman čini komadni i rezani program dostupan u vakum pakiranju kao i pakiranjima u modificiranoj atmosferi. Navedenim sustavnim ulaganjem u kvalitetu te širinom asortimana postali smo respektabilan partner kako u HoReCa tako i u Retail kanalu. Na automatiziranoj proizvodnoj liniji za narezivanje i pakiranje mesnih i mliječnih proizvoda vrši se konfekcioniranje robe prema potrebama kupaca iz Retaila i HoReCa kanala tako da možemo raditi i za njihovu robnu marku.

naše

Dugogodišnjeuspješno poslovanje

Kvaliteta sirovina

Ušteda vremena

Kontrola troškova

Konstantna kvaliteta

Bez otpadaka

Vrhunska kvaliteta

Usluga po mjeri

Naglašavamo mogućnost egalizacije i interfoliranja te duplo veće kapacitete proizvodnje nakon ulaganja u nove strojeve. Prvorazredna kvaliteta rezanja uz jednostavno rukovanje, maksimalna higijena i učinkovitost, različite mogućnosti slaganja proizvoda neke su od mogućnosti koje krase novi stroj. Idealno za kupce koji žele higijenski, sigurno narezane proizvode. Tijekom 2013. godine realizirana je investicija i nabavljen je stroj za rezanje proizvoda u formi kockica. Takvi proizvodi su idealni za pripremu gotovih jela, salata i za upotrebu u kulinarstvu. Kompletna linija od narezivanja do slaganja proizvoda u transportnu ambalažu je pod strogim nadzorom stručnjaka.

Jedan od noviteta u pogonu je i priprema sendviča i plata u modificiranoj atmosferi.

Stanic_pakirnica_proizvodnja2
Kvalitetne

Našerobne marke