Telefon: +385 1 2481 888 · stanic@stanic.hr

Domaća kompanija Stanić d.o.o., vodeći distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda, potpisala je ugovore za distribuciju Mars i Nestlé sladoleda na hrvatskom tržištu za 2020. godinu. Asortiman Stanića d.o.o. koji obuhvaća više od 4000 proizvoda vodećih svjetskih marki širi se s više od 100 različitih vrsti i pakovanja omiljene ljetne slastice čime Stanić d.o.o. postaje jedan od vodećih distributera sladoleda u Hrvatskoj.

Preuzimanje distribucije Mars sladoleda, koji uključuje brendove Mars, Snickers, Twix, Bounty i M&M, ujedno je i  iskorak na regionalno tržište budući da će se Mars asortiman distribuirati i na tržišta Slovenije te Bosne i Hercegovine.Ugovor za distribuciju Nestlé sladoleda (Nirvana, Best, Aloma, KitKat, Topgun, Pirulo, Nesquick i ostali) na hrvatsko tržište potpisan je s globalnom kompanijom za proizvodnju sladoleda Froneri koja proizvodi i sladolede Mondelez brandova (Milka, Oreo, Toblerone).

Prošireni asortiman sladoleda bit će, osim u veleprodaji dostupan i vlastitoj maloprodaji, kao i putem web trgovine www.horeca.hr.  Riječ je o novom, posebnom kanalu komunikacije koji omogućuje bržu i efikasniju komunikaciju i informiranje te predstavlja novi korak u povezivanju kompanije s njenim HoReCa kupcima.

Kontakt obrazac

Za sve Vaše upite stojimo Vam na raspolaganju.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Predmet

  Vaša poruka

  Sladoledi, Stanić d.o.o.

  Slavonska avenija 22, 10 000 Zagreb
  Mob: +385 91 24 81 500
  Tel: +385 1 24 81 888
  Fax: +385 1 24 81 881
  E-mail: sladoledi@stanic.hr

  Diskont Stanić

  Sladolede potraži i u našim Diskontima Stanić po cijeloj Hrvatskoj.
  Potraži najbliži Diskont OVDJE.