Retail

Otkrijte
slatki svijet sladoleda

Postoji puno vrsta sladoleda na tržištu, ali mi smo se odlučili raditi s najboljima. Häagen-Dazs, Alpro, Snickers, Mars, Bounty, Kit Kat, Nesquik, Pirulo, Hit, Top Gun, Nuii, Milka, Oreo, Toblerone, Monte, Leone, LaCremeria.

Stanic_sladoledi
Poznati

Svjetskibrendovi

Obogatite svoju ponudu najvećim svjetskim brendovima sladoleda. Cijenimo svaki jedinstveni posao koji odabere partnerstvo s nama. Kroz vlastiti rast i desetljeća poslovanja naučili smo vrijednosti koju donose dobri odnosi, visoko kvalitetni proizvodi i inovativno poslovanje. Odlučili smo se na inovativni potez u poslovanju i eksluzivno Vam omogućili da obogatite Vašu ponudu uz vrhunske svjetske brendove.

naše

Dugogodišnjeuspješno poslovanje

+ 0
Godina iskustva
+ 0
Dobavljača
+ 0
Sladoleda
+ 0
Partnera
+ 0
Lokacija isporuka
Vrhunski

Svjetskisladoledi

HRVATSKA I REGIJA

Vodeći distributer sladoleda

Vodeći smo distributeri sladoleda za Hrvatsku i regiju. Preuzimanje distribucije Mars sladoleda, koji uključuje brendove Mars, Snickers i Bounty, ujedno je i  iskorak na regionalno tržište budući da se Mars asortiman distribuira i na tržišta Slovenije te Bosne i Hercegovine. Ugovor za distribuciju Nestlé sladoleda (KitKat, Topgun, Pirulo, Nesquick i ostali) na hrvatsko tržište, potpisan je s globalnom kompanijom za proizvodnju sladoleda Froneri koja proizvodi i sladolede Mondelez brandova (Milka, Oreo, Toblerone). Od 2021. godine preuzeli smo distribuciju i za vrhunske Häagen-Dazs sladolede i sladolede na biljnoj bazi – Alpro. Osim toga, u našoj ponudi imamo i ugostiteljske sladolede vrhunske kvalitete. Izaberite iz široke palete okusa koji dolaze u čak 3 atraktivne škrinje. Uz sve to podržavamo Vas i uz mnoštvo promo materijala i popratnih artikala vezanih za sladolede.

Uz kompletnu uslugu logistike podržanu snažnom distribucijskom mrežom kroz regionalne centre (Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik i Osijek) osiguravamo vrhunsku kvalitetu i brzu isporuku svih naših sladoleda.

Naši poslovni partneri

Trgovački lanci

Posjeti specijaliziranu web stranicu i otkrij slatki svijet sladoleda.