Vlastiti

Maloprodajni lanac
Diskont Stanić

Kroz odličnu ponudu i najbolji omjer kvalitete i cijene vjerujemo da našim kupcima možemo ponuditi visokokvalitetne prehrambene proizvode koji će uvijek zadovoljiti njihove potrebe bilo da je riječ o ugostiteljima ili malim potrošačima.  

Stanic-diskont_maloprodaja3
Opskrba

Prehrambenimproizvodima

Otvaranjem prve vlastite maloprodaje 1996. godine započeo je proces razvoja vlastitog maloprodajnog lanca – Diskont Stanić. Do sada je otvoreno preko 30 trgovina diljem Hrvatske. Nakon gotovo 30 godina poslovanja Diskont Stanić pozicionirao se kao vodeći partner kako za HoReCa kupce tako i za male potrošače. Dokaz tomu je stalni porast broja novih kupaca i poslovnih partnera. U našim trgovinama osim naših brendova i vlastitih robnih marki nudimo i prošireni asortiman ostalih dobavljača, a sve u cilju zadovoljstva. Trudimo se postati partner od povjerenja koji zahtjevima svojih kupaca pristupa učinkovito i profesionalno.

naše

Dugogodišnjeuspješno poslovanje

+ 0
Godina iskustva
0
Gradova
0
Diskont
+ 0
Proizvoda
+ 0
Sladoleda

bogata ponuda

Visoko kvalitetni proizvodi

U Diskontu Stanić razumijemo važnost pružanja visokokvalitetne usluge. Bavimo se opskrbom prehrambenih proizvoda više od 30 godina i ponosni smo na prednost, kvalitetu i uslugu koju pružamo. Trudimo se da naši proizvodi budu ne samo kvalitetni već i pristupačni svima. Naš iskusni tim profesionalaca je tu da vam pomogne pronaći najbolje proizvode koji odgovaraju vašim potrebama. Bilo da želite kvalitetne sastojke za svoje goste u svom restoranu ili samo obnoviti zalihe za svoju obitelj, tu smo da vam pomognemo.

Stanic-diskont_maloprodaja2
Naši partneri

Brendovikoje zastupamo

Kvalitetne

Našerobne marke

Cjelokupnu ponudu naših robnih marki razvijamo s ciljem stvaranja kvalitetnih proizvoda sa povoljnom i konkurentnom cijenom. U suradnji sa našim, većinom domaćim partnerima i proizvođačima, proizveli smo zavidan broj proizvoda koje smo objedinili pod asortiman naših robnih marki. Istovremeno sustavno razvijamo brandove robnih marki koji su danas na  policama postali prepoznatljivi i omiljeni među našim kupcima.