Distribucija

Vrhunska tehnologija
po mjeri

Naši skladišno – poslovni kompleksi na raspolaganju su svim tvrtkama koje imaju potrebu za korištenje najsuvremenijih rashladnih komora i tehnologija čuvanja proizvoda na plus i minus režimu. Centralno skladište od 7000 m2 nalazi se na Kerestincu, ali isto tako svaki DC raspolaže i s vlastitim skladišnim prostorom. Moderno opremljena skladišta i stručno osoblje garantiraju profesionalnu uslugu skladištenja.

Stanic_logistika_distribucija
Snažna

Distribucijskamreža

Kompanija Stanić lider je u distribuciji prehrambenih proizvoda plus i minus režima na tržištu Hrvatske. Bazu razvoja i unaprjeđenja distribucijske mreže čine distributivni centri smješteni u svim regijama Hrvatske: Zagreb, Osijek, Rijeka, Pula, Zadar, Split i Dubrovnik. Naš stručni tim s dugogodišnjim iskustvom i znanjem na području logističkih usluga zajedno s najmodernije opremljenim dostavnim vozilima i skladišnim prostorima pružaju poslovnim partnerima sigurnost i pouzdanost. Cjelokupna poslovna organizacija i stalno proširivanje poslovanja i asortimana te potrebe naših kupaca uvjetovale su izgradnju centralnog distribucijsko – poslovnog kompleksa (visoko regalno skladište s rashladnim komorama različitih temperaturnih režima) u skladu s visokim zahtjevima Europske unije i standarda čuvanja i manipulacije prehrambenih proizvoda. Dio poslovnih prostora ponudili smo tržištu nudeći kompletne logističke i usluge skladištenja.

naše

Dugogodišnjeuspješno poslovanje

0 h
Dostava
0
Rashladnih komora
0
Distributivnih centara
0
Gradova
+ 0
Vozila

Široki lanac

Vrhunska tehnologija za optimalno poslovanje

Najmodernije rampe s mogućnošću podešavanja prilaza, njih osam, za prihvat robe smještene su na jugoistočnoj strani građevine projektirane na način da se istovremeno može obavljati funkcija utovara i istovara više prijevoznih jedinica. Raspolažemo sa 11 rashladnih komora različitih temperaturnih režima, s visoko regalnim skladišnim prostorom na 5 nivoa. U cilju što kvalitetnije usluge implementiran je HACCP, sustav automatskog naručivanja roba od dobavljača kao i od kupca prema skladištima i napredni sustav za automatizirano upravljanje skladišnim poslovanjem, WMS. Kompanija Stanić d.o.o. je među prvima u Hrvatskoj cer­tificarala sustav IFS Logistic, početkom 05. mjeseca 2014. Certifikat je odobren od tvrtke TUV NORD, odnos­no njene podružnice TUV Croatia d.o.o. Cilj standar­da IFS Logistic je osigurati sigurnost hrane u cijelom međunarodnom lancu opskrbe. Ovo je jedan od prvih međunarodnih standarda koji je usmjeren na logističke aktivnosti. Potvrda IFS-a jamči kupcima velikih trgov­ačkih lanaca i međunarodnih tvrtki sigurnost isporučene (kupljene) hrane.

Stanic_logistika_distribucija2
Sigurnosni

ISSOCertifikati