HoReCa

Ponuda
za ugostitelje

Naša misija su stalna nastojanja da pružimo vrhunsku uslugu našim partnerima ostvarujući zadane ciljeve svih naših brendova.

Stanic_horeca4
Snažni

HoReCakanal

Ovoj prodaji posvećuje se posebna pažnja s obzirom da živimo u turističkoj zemlji s jakom orijentiranošću na ugostiteljstvo gdje i naši Gastro kupci imaju svoje regionalne specifičnosti i sezonske različitosti. Naša misija su stalna nastojanja da pružimo vrhunsku uslugu našim partnerima ostvarujući zadane ciljeve svih naših brendova. Od ključne važnosti za uspjeh je jaka distribucijska podrška koja će osobito za vrijeme sezone intenzivno pokriti sva turistička središta, uključujući i otoke. 

Jedan od načina približavanja HoReCa kupcima je i širenje vlastite maloprodaje pod nazivom Diskont Stanić.

Kao poseban kanal komunikacije s HoReCa kupcima kreiran je i web shop www.horeca.hr  koji je nastao kao odgovor na izazove suvremene tehnologije, bržu i efikasniju komunikaciju i pružanja informacija jednim klikom.

naše

Dugogodišnjeuspješno poslovanje

+ 0
Godina iskustva
+ 0
Dobavljača
+ 0
Proizvoda
+ 0
Partnera
+ 0
Lokacija isporuka

velika pakiranja

Široka paleta proizvoda

Ugostiteljima nudimo široku paletu proizvoda, od ambientalnog do smrznutog, u različitim pakiranjima i gramažama bilo da je riječ o hotelima, restoranima, pizzerijama, fast foodovima ili plažnim objektima.

Stanic_horeca3
Naši partneri

Brendovikoje zastupamo

Kvalitetne

Našerobne marke

Cjelokupnu ponudu naših robnih marki razvijamo s ciljem stvaranja kvalitetnih proizvoda sa povoljnom i konkurentnom cijenom. U suradnji sa našim, većinom domaćim partnerima i proizvođačima, proizveli smo zavidan broj proizvoda koje smo objedinili pod asortiman naših robnih marki. Istovremeno sustavno razvijamo brandove robnih marki koji su danas na  policama postali prepoznatljivi i omiljeni među našim kupcima.