Telefon: +385 1 2481 888 · stanic@stanic.hr

HoReCa kanalu prodaje posvećuje se posebna pažnja s obzirom da živimo u turističkoj zemlji s jakom orijentiranošću na ugostiteljstvo i gdje naši HoReCa kupci imaju svoje regionalne specifičnosti i sezonske različitosti. Naša misija su stalna nastojanja da pružimo vrhunsku uslugu našim partnerima u svim kanalima prodaje, posebice u HoReCa kanalu, ostvarujući zadane ciljeve svih naših brandova. Od ključne važnosti za uspjeh je jaka distribucijska podrška koja će osobito za vrijeme sezone intenzivno pokriti sva turistička središta. Hrvatsko tržište pruža velike mogućnosti i izazove i pred nas postavlja zadatak praćenja trendova u konzumaciji hrane na susjednim tržištima s ciljem implementacije najboljeg na naše, omogućavajući na taj način visoku kvalitetu proizvoda i konkurentne cijene.

Jedan od načina približavanja HoReCa kupcima je i širenje vlastite maloprodajne mreže Diskont Stanić s 33 lokacija diljem Hrvatske u kojima nudimo u cijelosti sve naše proizvode, s proširenom ponudom kreiranom prema zahtjevima naših kupaca.

Kao poseban kanal komunikacije s HoReCa kupcima kreirana je i web stranica www.horeca.hr .Ona je naš odgovor na izazove suvremene tehnologije, bržu i efikasniju komunikaciju i pružanja informacija kupcima jednim klikom.

Posjetite našu specijaliziranu web stranicu