Naša vizija

Vjerujemo da je samo najboljedovoljno dobro

Već 30 godina na hrvatsko tržište uvozimo i distribuiramo proizvode vrhunske kvalitete renomiranih europskih i svjetskih prehrambenih brendova.

Stanic_o-nama
O nama

Razvojkompanije

Stanić d.o.o. vodeći je hrvatski distributer prehrambenih proizvoda. Asortiman proizvoda obuhvaća široku paletu mliječnih, mesnih i konzerviranih proizvoda te široku ponudu smrznutog asortimana. Kompanija Stanić osnovana je 1994. godine sa sjedištem u Zagrebu i nudi potpuna poslovna rješenja za distribuciju i prodaju kvalitetnih robnih marki. Lidersku poziciju kompanija je izgradila kroz razvoj snažne distribucijske mreže, logističku podršku, vlastiti pogon za narezivanje i pakiranje hrane te vlastiti maloprodajni lanac.

Već 30 godina na hrvatsko tržište uvozimo i distribuiramo proizvode vrhunske kvalitete renomiranih europskih i svjetskih prehrambenih brendova.

 Hrvatsko tržište pruža velike mogućnosti i izazove i pred nas postavlja zadaću praćenja trendova s ciljem implementacije najboljeg, omogućavajući na taj način visoku kvalitetu proizvoda i konkurentne cijene. Glavna odrednica razvoja je distribucija snažnih brendova. Dugogodišnje uspješno poslovanje s našim partnerima dokazuje nas kao najpoželjnijeg partnera u ovom dijelu Europe. Naši kupci i partneri su svi značajni sudionici na tržištu u HoReCa i Retail kanalu prodaje, prvenstveno u Hrvatskoj, ali i u Sloveniji te Bosni i Hercegovini. Stanić danas surađuje s više od 300 dobavljača te upravlja s 3.000 proizvoda.

 

2012

32 vlastite trgovine

Intezivno se radilo na širenju vlastitog maloprodajnog lanca.

2008

Izgrađen centralni LDC

Centralni logističko distributivni centar u Svetoj Nedelji.

2007

Otvoren vlastiti pogon

Za narezivanje i pakiranje suhomesnatih proizvoda i sireva.

zgrada_zitnjak

Povijest

Kompanija Stanić osnovana je 1994. godine u Zagrebu. Inovativnost, entuzijazam i pobjednički duh temeljna su načela koja su Stanić dovela do lidera u organizaciji distribucije. Kompanija je od svog osnutka pa u narednih 10 godina razvoja otvorila sedam distributivnih centara u svim većim gradovima: Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Puli, Zadaru, Splitu i Dubrovniku. U 2007. godina otvoren je vlastiti pogon za narezivanje i pakiranje suhomesnatih proizvoda i sireva. U 2008. godini izgrađen je centralni logističko distributivni centar u Svetoj Nedelji. Od 2012. godine intezivno se radilo na širenju vlastitog maloprodajnog lanca, ta su tako do sada otvorene 32 trgovine diljem Hrvatske, pod nazivom Diskont Stanić.

Danas kompanija upravlja s preko 3.000 proizvoda, ima preko 350 zaposlenih, 32 vlastite maloprodaje kao i vlastitu proizvodnju.

Čime se bavimo

Našeusluge

Retail

Vlastitim vozilima iz centralnog i regionalnih skladišta odgovaramo na njihove potrebe za intenzivnom i redovitom opskrbom.

Distribucija

Najmodernije opremljenim dostavnim vozilima i skladišnim prostorima pružamo poslovnim partnerima sigurnost i pouzdanost.

ionicons-v5-p

HoReCa

HoReCa kanalu prodaje posvećuje se posebna pažnja s obzirom da živimo u turističkoj zemlji s jakom orijentiranošću na ugostiteljstvo.

Skladištenje

Naši skladišno – poslovni kompleksi koriste najsuvremenije rashladne komora i tehnologije čuvanja proizvoda na plus i minus režimu.

Maloprodaja

Kroz odličnu ponudu i omjer kvalitete i cijene vjerujemo da našim kupcima možemo ponuditi visokokvalitetne prehrambene proizvode.

Proizvodnja

Proizvodna linija za narezivanje i pakiranje suhomesnatih proizvoda, mesnih prerađevina, sireva, u vakuumu i modificiranoj atmosferi.

naše

Dugogodišnjeuspješno poslovanje

+ 0
Godina iskustva
+ 0
Dobavljača
+ 0
Proizvoda
+ 0
Partnera
+ 0
Lokacija isporuka

Misija i Vizija

Planovi za budućnost

Distribucija i proizvodnja visokokvalitetnih proizvoda, koji imaju povjerenje potrošača. Naša misija su stalna nastojanja da pružimo vrhunsku uslugu našim partnerima u svim kanalima prodaje. Neprekidna uzlazna putanja rezultat je neumornog usavršavanja, inovativnosti  i ulaganja u razvoj.

NAŠA MISIJA
Misija poslovanja kompanije Stanić, u kojoj vjerujemo da je samo najbolje dovoljno dobro, temelji se na visokokvalitetnim proizvodima koji imaju povjerenje potrošača i kontinuiranim aktivnostima kojima u svakom trenutku jamčimo kvalitetu.

NAŠA VIZIJA
Vizija nam je biti vodeća distribucijska kompanija prehrambenih proizvoda po znanju i organizaciji, po odnosu s kupcima te po ostvarenju poslovnih vizija naših partnera.

Stanic_o-nama2

suradnja

Stanic_o-nama3

SKUPA DO USPJEHA

Izbor je važan stoga, odaberite pouzdanog partnera! Nudimo profesionalnu uslugu za sve naše poslovne partnere. 

javite nam se

Pouzdanost

Zajedno uvodimo novitete i pomičemo granice

Naša poslovna politika uključuje suradnju s renomiranim dobavljačima koji posluju na načelima dobrih poslovnih običaja, te etičkih i moralnih normi suvremenog poslovanja.

Održavamo partnerske odnose sa svim maloprodajnim lancima, kao i našim partnerima iz HoReCa odjeljenja, što nam omogućuje učinkovito plasiranje proizvoda do krajnjih potrošača. Partneri smo sa svim velikim i manjim trgovačkim lancima, ali i s benzinskim crpkama, drogerijama, te hotelima, restoranima i ostalim ugostiteljskim objektima.