Retail

Partnerski odnosi
sa svim maloprodajnim lancima

Održavamo partnerske odnose sa svim maloprodajnim lancima što nam omogućuje učinkovito plasiranje proizvoda do krajnjih potrošača.

Stanic_retail4
Snažna

Distribucijskamreža

Hrvatska ima svoje regionalne specifičnosti i geografski je vrlo zahtjevna za obavljanje logističkih usluga. Naša prednost je što dobro poznajemo njene različitosti i kroz snažnu distribucijsku mrežu odgovaramo na dostupnost proizvoda u svim dijelovima zemlje. Svakodnevno radimo na unapređenju usluga kako bismo omogućili raspoloživost naših proizvoda na što većem broju prodajnih mjesta. Naši prodajni menadžeri zaduženi su za komunikaciju s kupcima, dok im za provođenje terenskih aktivnosti na raspolaganju stoje trgovački predstavnici i unapređivači prodaje.

naše

Dugogodišnjeuspješno poslovanje

+ 0
Godina iskustva
+ 0
Dobavljača
+ 0
Proizvoda
+ 0
Partnera
+ 0
Lokacija isporuka
Naši poslovni partneri

Trgovački lanci

Naši partneri

Učinkovito plasiranje proizvoda

Održavamo partnerske odnose sa svim maloprodajnim lancima što nam omogućuje učinkovito plasiranje proizvoda do krajnjih potrošača. Partneri smo sa svim velikim i manjim trgovačkim lancima, ali i s benzinskim crpkama, drogerijama, te hotelima, restoranima i ostalim ugostiteljskim objektima.

Naše usluge uključuju prodaju, skladištenje, transport i marketing. Vlastitim vozilima iz centralnog i regionalnih skladišta odgovaramo na njihove potrebe za intenzivnom i redovitom opskrbom. Svakodnevna komunikacija naše prodajne sile s tržištem omogućava nam stalni uvid u sve njegove segmente osiguravajući nam brzu reakciju na promjene i nužne prilagodbe.

Stanic_retail7
Naši partneri

Brendovikoje zastupamo