Pravila o privatnosti Stanić d.o.o.
Informacije o našoj organizaciji i web stranicama

Tvrtka Stanić d.o.o. i njene podružnice pružaju ova Pravila o privatnosti koja Vam pružaju obavijest o našim Pravilima o privatnosti te praksama i odlukama koje možete učiniti o načinu na koji se Vaši podaci prikupljaju na internetu i kako se te informacije koriste. Pažljivo pročitajte ova Pravila o privatnosti i ponovno posjetite ovu stranicu s vremena na vrijeme kako biste bili upoznati s mogućim promjenama.

Tvrtka Stanić d.o.o. može izmijeniti ova Pravila o privatnosti u bilo koje vrijeme objavljivanjem izmijenjenih odredbi na ovoj stranici. Svi izmijenjeni uvjeti automatski će stupiti na snagu na datum naveden u Pravilima o privatnosti, ako nije drugačije navedeno.

Stranice obuhvaćene ovim Pravilima privatnosti

Ova Pravila o privatnosti odnose se na sve web stranice u vlasništvu tvrtke Stanić d.o.o. i domene, uključujući i Stanic.hr, Diskont.hr, Moj-Rostilj.hr, Horeca.hr kao i regionalne ili stranice specifične za zemlju (zajedno “web stranice Stanić do.o.”). Web stranice Stanić d.o.o. mogu dati poveznice na web stranice treće strane za Vašu korist i informacije. Ako pristupite ovim poveznicama, napustit ćete web stranice Stanić d.o.o.. Ne kontroliramo te stranica niti njihova pravila o zaštiti privatnosti, koja se mogu razlikovati od naših Pravila o privatnosti. Ova Politika privatnosti ne odnosi se na osobne podatke koje ste pristali dati nepovezanim trećim stranama. Ne nadziremo niti upravljamo informacijama prikupljenima preko takvih stranica ili Pravila o privatnosti trećih strana, i nismo odgovorni za njihovu praksu ili sadržaj njihovih stranica.

Vrste informacija koje prikupljamo i koristimo

U ovim pravilima, “osobne informacije” ili “osobni podaci” znače informaciju o nekoj osobi kojoj se može utvrditi identitet koja je predmet zaštite sukladno zakonu u nadležnosti u kojoj živite. U nekim jurisdikcijama, “osobne informacije” ili “osobni podaci” neće uključivati poslovne kontakt informacije.

Web-stranice Stanić d.o.o. prikuplja informacije na različite načine i u različite svrhe. Ako se odlučite za registraciju na web stranicama Stanić d.o.o., od Vas će se tražiti da navedete podatke za kontakt (ime, adresu, telefonski broj, adresu e-pošte, jedinstveno korisničko ime i lozinku). Koristimo ovu informaciju kako bismo bili u mogućnosti kontaktirati vas o uslugama na našim stranicama za koje ste iskazali interes. Također, možemo koristiti Vaše kontakt informacije kako bi vam slali informacije o drugim proizvodima i uslugama Stanić d.o.o., kao i promotivni materijal koji Vam može biti zanimljiv od nekih naših marketinških partnera. Ako ne želite primati ove promotivne obavijesti, možete se ograditi kada nam pružite podatke za kontakt ili u bilo koje vrijeme nakon što se registrirate i ažurirate svoje postavke (u nastavku pogledajte odjeljak Odjava).

Također, imate mogućnost pružiti demografske informacije (kao što su vrsta tvrtke, veličina tvrtke, lokacija, itd.). Tvrtka Stanić d.o.o. koristi ove demografske informacije da razumije Vaše potrebe i interese te da Vam pruži prilagođeno iskustvo na našim stranicama. Podatke koristi Stanić d.o.o. za obradu Vaših narudžbi, sudjelovanje u promocijama i olakšavanje Vašeg odnosa s nama.

Kroz web stranicu Stanić d.o.o., možete naručiti proizvode ili usluge, zatražiti informacije ili se pretplatiti na materijale za marketing ili podršku. Da biste kupili proizvod ili uslugu od nas, od Vas ćemo tražiti određene informacije. Morat ćete navesti kontakt informacije (kao što su ime, e-pošta i adresu za dostavu) dok financijske podatke (kao što je broj kreditne kartice, adresa za naplatu i datum isteka) ne prikupljamo posredstvom web stranica Stanić d.o.o.

U većini slučajeva, možete nam dati svoj pristanak da koristimo Vaše osobne podatke u skladu s ovim pravilima tako da nam pružite te informacije. U nekim slučajevima možemo Vas posebno tražiti izričito dopuštenje, ako vjerujemo da je riječ o povjerljivoj informaciji ili naša upotreba informacija može uključivati i druge namjene koje nisu obuhvaćene ovim Pravilima o privatnosti ili drugu obavijest o privatnosti koju smo Vam stavili na raspolaganje.

Web stranica tvrtke Stanić d.o.o. automatski prikuplja tehničke podatke o Vašem posjetu (kao što su vrsta pretraživača, davatelj internetskih usluga, vrsta platforme, Internet Protocol (IP) adrese, stranice s vezom/izlazne stranice, operativni sustav, vremenske/datumske oznake). Ne povezujemo ovu informaciju s drugim informacijama o Vama. Prikupljamo ovu informaciju za izvještavanje o web stranicama tvrtke Stanić d.o.o. za analizu trendova, dijagnosticiranje problema s našim poslužiteljem i administriranje web stranica tvrtke Stanić d.o.o.o. kako bi pratili kretanje korisnika i korištenje, te prikupljali opsežne demografske podatke.

Komunikacija iz Tvrtke Stanić d.o.o.

Nakon što se registrirate, poslat ćemo Vam e-poštu dobrodošlice kako biste potvrdili svoje korisničko ime i lozinku. Također ćemo odgovoriti na vaše upite, pružiti usluge koje zatražite i upravljati Vašim računom. Komunicirat ćemo s Vama putem e-pošte ili telefona i uložit ćemo svaki napor da ispoštujemo vašu želju.

Također ćemo vam poslati informacije o novim proizvodima, uslugama, posebnim uštedama, promocijama i općim informacijama. Ako ne želite ponovno primati ove informacije, možete odjaviti primanje e-pošte (u nastavku pogledajte odjeljak Odjava).

Želite li se pretplatiti na naš newsletter, koristit ćemo Vaše ime i adresu e-pošte za slanje istog. Možete se prijaviti na ove newsletter objave na našim web stranicama. Odjaviti se možete u svakom trenutku (u nastavku pogledajte odjeljak Odjava).

Kada je to potrebno, Tvrtka Stanić d.o.o. poslat će Vam novosti vezane uz uslugu, koje nisu promotivne prirode. Ako ih ne želite primati, možete deaktivirati svoj račun s web stranice tvrtke Stanić d.o.o..

Imajte na umu da ne dajemo adresu Vaše e-pošte našim poslovnim partnerima. Ipak, možemo Vam slati ponude u ime naših poslovnih partnera. Možete se odjaviti od primanja newslettera tvrtke Stanić d.o.o. kao što je opisano u nastavku.

Razmjena informacija i prekogranični prijenos

Tvrtka Stanić d.o.o. sklapa ugovor s pružateljima usluga treće strane i dobavljačima za isporuku kompletnih proizvoda, usluga i korisničkih rješenja. Ovi pružatelji usluga se mogu promijeniti ili mi možemo sklopiti ugovor s dodatnim pružateljima usluga kako bi pružili bolju uslugu našim klijentima. Poslovnice tvrtke Stanić d.o.o. mogu pružati usluge Vama ili Vašoj lokalnoj podružnici tvrtke Stanić d.o.o. i mogu primiti Vaše osobne podatke. Ako prenesemo Vaše osobne podatke podružnicama, tražimo od primatelja Vaših osobnih podataka da zaštite Vaše osobne podatke putem administrativne, tehničke i sigurnosne procedure; međutim, Vaši osobni podaci također će biti podložni zakonima jurisdikcije kojom se rukovodi naša tvrtka.

Tvrtka Stanić d.o.o. ne otkriva osobne podatke trećim stranama za vlastite potrebe, bez Vašeg dopuštenja. Međutim, u nekim slučajevima, tvrtka Stanić d.o.o. može biti prinuđena proslijediti informacija u sklopu aktualnih zakona. Naprimjer, od tvrtke Stanić d.o.o. može se tražiti da otkrije informacije kao rezultat sudskog naloga, sudskog poziva ili naloga. Osim toga, u skladu s aktualnim zakonima, možemo dobrovoljno pružiti informacije kako bismo pomogli u istrazi za provedbu zakona ili kada je to potrebno kako bi zaštitili naše sustave, naše poslovanje ili prava drugih.

Kolačići i drugi digitalni markeri

Tvrtka Stanić d.o.o. automatski prikuplja podatke korištenjem kolačića i drugih digitalnih markera. Kolačići i digitalni markeri male su računalne datoteke koje mogu biti pohranjene na tvrdom disku računala ili ugrađene na naše web stranice koje nam omogućuju da Vas identificiramo i pratimo Vaš posjet na web stranicama tvrtke Stanić d.o.o.. Tvrtka Stanić d.o.o. može koristiti usluge trećih strana za prikupljanje i obradu osobnih podataka kroz uporabu kolačića i drugih digitalnih markera u naše ime. Možete onemogućiti kolačiće na Vašem računalu tako da promijenite postavke u izborniku s postavkama ili opcijama u pregledniku. Ako onemogućite kolačiće, možda nećete moći pristupiti određenim dijelovima web stranica tvrtke Stanić d.o.o..

Privatnost djece

Tvrtka Stanić d.o.o. obvezuje se na zaštitu privatnosti djece i potičemo roditelje i staratelje da preuzmu aktivnu ulogu u aktivnostima i interesima svoje djece na internetu. Tvrtka Stanić d.o.o. ne prikuplja svjesno podatke od djece mlađe od 13 godina i nije namijenila svoje web stranice za djecu mlađu od 13 godina.

Vaš izbor i opredjeljenje

Tvrtka Stanić d.o.o. vam daje izbor primanja mnoštva informacija koje nadopunjuju naše proizvode i usluge. Možete se pretplatiti na primanje određenih informacija o proizvodima i uslugama i marketinških komunikacija na razini cijele tvrtke Stanić d.o.o.. Komunikacija tvrtke Stanić d.o.o. može uključivati nove informacije o proizvodima, posebne ponude ili poziv na sudjelovanje u istraživanju tržišta. Ukoliko kupite neki proizvod od nas, ali ne želite primati nikakve dodatne marketinške materijale od nas, možete navesti svoju želju na narudžbenici.

Ako više ne želite primati naše newslettere i/ili promotivne materijale, možete odrediti da ih više ne dobivate slijedeći upute sadržane u svakom newsletteru ili komunikaciji ili slanjem e-pošte na newsletter@stanic.hr. Upišite “Odjava” u redak predmeta.

Pristup i točnost Vaših podataka

Osigurat ćemo pristup Vašim podacima, uključujući i nastojanje da Vam osiguramo pristup mreži i pružimo priliku da promijenite svoje podatke. Da bismo zaštitili Vašu privatnost i sigurnost, poduzet ćemo i razumne korake kako bismo potvrdili Vaš identitet, kao što je lozinka i korisnički ID, prije odobravanja pristupa Vašim podacima. U skladu s aktualnim zakonima, zadržavamo pravo odbiti pružiti posjetiteljima naše web stranice kopiju njihovih osobnih podataka, ali ćemo navesti razloge za naše odbijanje.

Čuvanje Vaših podataka

Tvrtka Stanić d.o.o. ne jamči niti garantira sigurnost naših poslužitelja niti možemo garantirati da informacije koje isporučujemo putem web stranica tvrtke Stanić d.o.o. neće presresti druga strana dok se prenose putem interneta. Općenito slijedimo prihvaćene industrijske tehničke standarde za zaštitu osobnih podataka koji su nam poslani, za vrijeme prijenosa i kada ih dobijemo. Kada upišete povjerljive podatke na našim obrascima za registraciju ili narudžbenicama, enkriptiramo tu informaciju putem tehnologije kodiranja secured socket layer (SSL).

Poslovna tranzicija

U slučaju da tvrtka Stanić d.o.o. prolazi kroz poslovnu tranziciju, kao što su spajanja, akvizicije od strane druge tvrtke ili prodaja svih ili dijela imovine, Vaši osobni podaci će vjerojatno biti među prenesenom imovinom.

Uvjeti i odredbe

Ako se odlučite posjetiti web stranice tvrtke Stanić d.o.o., Vaš posjet i svaki spor u vezi privatnosti podliježe ovim Pravilima o privatnosti i našim Uvjetima i odredbama, uključujući, ali ne ograničavajući se na, odricanja od garancije, ograničenja odgovornosti, kao i arbitražu sporova.

Obratite nam se

Cijenimo Vaše mišljenje. Ako imate komentare ili pitanja o ovim Pravilima politike, ili nas želite obavijestiti o zabrinutosti u vezi s rukovanjem Vaših osobnih podataka, pošaljite nam e-poštu na newsletter@stanic.hr. Ako se Vaš upit odnosi na privatnost, upišite “Privatnost” u redak predmeta Vaše e-pošte.