Telefon: +385 1 2481 888 · stanic@stanic.hr
Lis 09

Stanić d.o.o. postao distributer Starbucks ready to drink napitaka za Hrvatsku i Sloveniju

 


Stanić d.o.o., vodeći distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda,
potpisao je ugovor za distribuciju Starbucks ready to drink napitaka za područje Hrvatske i Slovenije.

 


Asortiman Stanića d.o.o. koji obuhvaća više od 3000 proizvoda vodećih svjetskih marki od ove se godine tako širi sa Starbucks ready to drink napitcima.
Portfelj proizvoda koji ulazi u distribucijski asortiman kompanije Stanić je: DOUBLESHOT –  Starbucks Doubleshot Espresso 200 ml i Starbucks Doubleshot Espresso no added sugar 200 ml.


I FRAPPUCCINOStarbucks Frappuccino Coffee 250 ml, Starbucks Frappuccino Chocolate Mocha 250 ml i Starbucks Frappuccino Caramel 250 ml, te Starbucks classics Caffe Latte 220 ml, Cappuccino 220 ml i Caramel Macchiato 220 ml.


Dobivanjem distribucije Starbucks ready to drink napitaka nastavlja se širenje poslovanja s renomiranim brendovima, ali se ujedno i nastavlja širenje na regionalno tržište budući da će se navedeni asortiman distribuirati i na tržište Slovenije. Stanić d.o.o. prisutan je na tržištu Hrvatske više od 25 godina, u portfelju kompanije danas se nalaze neki od najvećih i najpoznatijih svjetskih i regionalnih brendova, a ovom suradnjom nastavlja se jačanje pozicije jednog od vodećih distributera u regiji.