HD-01

Uzbudljivi dolazak Häagen-Dazs Pierre Hermé Macarons sladoleda u Hrvatsku

Uzbudljivi dolazak Häagen-Dazs Pierre Hermé Macarons sladoleda u Hrvatsku

U svijetu sladoleda, Häagen-Dazs predstavlja sinonim za izvanrednu kvalitetu, dok su Pierre Hermé macaronsi poznati po svom besprijekornom ukusu i luksuznoj francuskoj reputaciji. Kada se spoje ova dva prestižna brenda, rezultat je izvanredan – Häagen-Dazs Pierre Hermé macarons sladoledi!

Zamislite sladoled koji ne samo da očarava svojim bogatim okusima, već vas vodi u raskošni svijet osvježavajućih delicija.

Häagen-Dazs-ovi novi sladoledi dolaze u dva neodoljiva okusa: dupla čokolada i vanilija borovnica.


Vanilija Borovnica Macaron

Neodoljivi sladoled od vanilije savršeno se kombinira s osvježavajućim borovnicama. Mini komadići macaronsa pružaju hrskavu kontrast prema ljubičastom vrtlogu sočnog voćnog umaka, stvarajući pravo desertno remek-djelo.


Dupla Čokolada Macaron

Za ljubitelje čokolade, ovo je raj. Svaki zalogaj ovog sladoleda pruža duboku, intenzivnu čokoladnu eksploziju koja će vas oduševiti. U klasičnom kremastom čokoladnom sladoledu umiješan je čokoladni ganache i komadići mini macaronsa. Uživajte u svilenkastim vrtlozima slane tamne čokolade s komadićima macaronsa u čokoladnom sladoledu za dvostruki čokoladni užitak.


Koristeći samo najkvalitetnije sastojke, Häagen-Dazs stvara sladoled koji se izdvaja od ostalih. Izvanrednost nije samo u onome što se stavlja unutra, već i u onome što se izbjegava. Häagen-Dazs odbija koristiti konzervanse, stabilizatore, umjetne boje i palmino ulje, te dodaje samo prirodne arome. Također se odriču punjenja sladoleda zrakom, što znači da svakom žlicom dobivate više bogatog i ukusnog sladoleda. Proizvodnja svakog sladoleda počinje sa samo četiri sastojka - vrhnje, mlijeko, šećer i jaja, a zatim se dodaju razni kvalitetni dodaci.

Ali to nije sve! Svaki zalogaj ovog izvanrednog sladoleda donosi i komadiće pravih Pierre Hermé macaronsa, dodajući teksturu i dodatnu dimenziju svakom zalogaju.

Häagen-Dazs Pierre Hermé Macarons sladoledi pružaju nezaboravno iskustvo koje osvaja. Otkrijte čaroliju sladoleda kao nikada prije.

Naša tvrtka Stanić d.o.o, kao distributer za Hrvatsko i Slovensko tržište, omogućava vam uživanje u ovoj vrhunskoj poslastici koju možete pronaći u svim većim trgovinama.

Cjelokupnu ponudu sladoleda pogledajte ovdje.