Telefon: +385 1 2481 888 · stanic@stanic.hr
Kol 10

Zott ponovno u distribuciji

MONTE WHITE, 4X100g
1996. godine nastao je Monte, potpuno nova vrsta deserta. Više od dvije godine studiozno se razvijao savršen recept – i vrijedilo je, jer kombinacija svježe kreme od mlijeka, ukusne čokolade i bogatih lješnjaka bila je toliko izvrsnog okusa od samog početka da je Monte imao najuspješnije lansiranje u svojoj kategoriji u Njemačkoj. 20 godina kasnije lansirano je novo izdanje omiljenog mliječnog deserta. Izvorni Monte bijeli okus, od mlijeka i vrhnja. Kao poslastica između obroka, možete je konzumirati samostalno, ali je možete i podijeliti s obitelji i prijateljima. Maxi four pack sa 100g maksimalnog limited edition zadovoljstva u svakoj čašici. Logističke informacije: 6kom/kart, 234kart/pal, rok trajanja: 30 dana, uvjeti čuvanja: +4°C do +8°C.

MILK TIGER puding vanilija/čokolada 4x50g ZOTT
Sa Zott Milk Tiger pudingom postaje divlje u frižideru. Ukusan spoj punomasnog mlijeka, pudinga od vanilije i čokolade oduševit će male sladokusce. Zanimljive čokoladne tigraste pruge vrhunac su užitka. Proizvod sadrži kalcij, prirodnu aromu burbon vanilije i naravno ne sadrži konzervanse i želatinu. Za užitak od pudinga u praktičnim 4x50g čašicama nema prepreke.

ZOTTARELLA MINI SRCA
To je klasični užitak Mozzarella sira u malim porcijama u obliku srca. Time svako jelo postaje ukusan dokaz ljubavi. Uobičajeni mliječni blagi ukus, ali dirljivo drugačiji za oči. Mini srca izvrsno su iznenađenje za prijatelje i obitelj u svakoj salati, za ražnjiće s rajčicama ili jednostavno kao povremena zakuska. Marketinška podrška: Nagradni natječaj: objavi svoju sliku s #lovezottarella na Instagramu, Facebooku ili Twitteru i uz malo sreće osvoji 1 od 3 putovanja u Pariz! Logističke informacije: 8kom/kart, 180kart/pal .

MILK TIGER sirni desert jagoda/vanilija i jagoda/banana 4x50g ZOTT
Zott Milk Tiger Fresh Cheese kojeg je skoro šteta podijeliti s drugima, pakiran je u praktičnim i šarenim 4x50g porcijama koje su prikladne za djecu. U ponudi su omiljeni dječji okusi jagoda i banana kao i jagoda i vanilija. Milk Tiger Fresh Cheese sadrži kalcij, vitamin D i puno proteina koji potiču rast. Osim toga Milk Tiger Fresh Cheese sadrži samo prirodne arome, bez umjetnih boja, bez konzervansa i manje od 0,3 % laktoze

MILK TIGER sirni snack 4x20g
Mnogobrojni zanimljivi motivi životinja krase Milk Tiger Cheese Snacks Classic i pozivaju na sakupljanje, zamjenu i igru. Receptura je naročito blaga, kremasta i idealna za male Milk Tiger fanove. Milk Tiger Cheese Snack Classic sadrži vitamin D, kalcij i proteine i time predstavlja izvrstan izvor proteina. Osim toga Milk Tiger Cheese Snack Classic ne sadrži konzervanse. U jednoj mrežici ima 4x20g figura. Milk Tiger Cheese Snacks Classic se do osam sati mogu održati izvan frižidera – jednostavno savršen izbor za užinu.