Telefon: +385 1 2481 888 · stanic@stanic.hr
Srp 15

U Splitu otvoren novi Diskont Stanić

Na splitskom TTTS-u, na adresi 4. Gardijske brigade 43 otvoren je 32. Diskont Stanić. Poslovnica se proteže na 330 metara četvornih a kupcima je dostupna paleta od preko 3.000 različitih proizvoda.


Kao i u ostatku Hrvatske i u novoj splitskoj poslovnici biti će dostupan široki asortiman kvalitetnih prehrambenih proizvoda gdje posebno ističemo ponudu roštilj programasladoleda, te široku paletu svježe narezanih suhomesnatih i sirnih delicija. Tu je i široka paleta za ugostiteljstvo, koja će u Splitu imati poseban naglasakCjelokupnu HoReCa ponudu za sezonu pogledaj OVDJE. Pakiranja proizvoda su prilagođena malim, ali i velikim Gastro kupcima, praćena dvotjednim akcijama, tako da vjerujemo će svatko pronaći nešto za sebe.

 

Najveći regionalni HoReCa centar!

 

Veliki izbor HoReCa pakiranja.

   

Veliki izbor suhomesnatih proizvoda i kvalitetnih sireva.

 

Bogati roštilj program i umaci.

 

Sladoledi svjetskih poznatih brendova.


Otvaranjem nove poslovnice nastavlja sa širenjem vlastite maloprodajne mreža u dalmatinskoj regiji, a svojim kupcima stojimo na raspolaganju i u Solinu, Dubrovniku, Hvaru, Trogiru, Šibeniku, Vodicama, Biogradu i Zadru. Čekamo vas u trećoj po veličini Diskont Stanić poslovnici u Splitu! Radno vrijeme možete provjeriti OVDJE. Vidimo se!