Telefon: +385 1 2481 888 · stanic@stanic.hr
Vel 05

Stanić d.o.o. postao distributer Senna proizvoda na hrvatskom tržištu

 


Stanić d.o.o., vodeći distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda,
potpisao je ugovor za distribuciju Senna proizvoda na hrvatskom tržištu.

 


Asortiman Stanića d.o.o. koji obuhvaća više od 3000 proizvoda vodećih svjetskih marki od ove se godine tako širi sa Senna proizvodima.
SENNA Austrija i Stanić d.o.o. sklopili su ugovor o distribuciji Senna proizvoda na hrvatskom tržištu. Ovom suradnjom tvrtka Stanić dodatno jača svoju prisutnost prvenstveno u HoReCa kanalu ali i u trgovini.

Svi ljubitelji  kvalitete  u ovim renomiranim proizvodima zasigurno će pronaći inspiraciju za brojne gurmanskih specijalitete. SENNA je tradicionalna austrijska tvrtka i vodeći stručnjak za margarine, ulja i umake. Mnogobrojni proizvodi rade se na najsuvremenijim sustavima a uspjeh je potkrijepljen s 90 godina iskustva i aktivne predanosti. Riječ je o brendu koji ispunjava obećanje: pouzdana kvaliteta po atraktivnoj cijeni! Korištenjem Senna proizvoda za ukrašavanje i dopunjavanje vaših jela znači vrhunski okus koji će se svidjeti vašim gostima.

 


Od ove godine tvrtka Stanić u ponudi će tako imati preko 20 novih proizvoda poput ulja za prženje, majoneze, kečapa, senfa, tartara i nekoliko vrsta umaka u različitim gramažama prilagođenim malim i profesionalnim kupcima.

 Stanić d.o.o. tako nastavlja širenje svoje ponude inovativnim i kvalitetnim proizvodima prateći prehrambene trendove i životne navike potrošača.

Senna proizvode moći ćete pronaći u svim Diskontima Stanić, web shopu ili putem našeg veleprodajnog predstavnika ( 0038591 2481 444 ).