Telefon: +385 1 2481 888 · stanic@stanic.hr
Pro 11

STANIĆ d.o.o. OD 2020. GODINE DISTRIBUTER MARS I NESTLÉ SLADOLEDA NA HRVATSKOM TRŽIŠTU

Domaća kompanija Stanić d.o.o., vodeći distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda, potpisala je ugovore za distribuciju Mars i Nestlé sladoleda na hrvatskom tržištu za 2020. godinu. Asortiman Stanića d.o.o. koji obuhvaća više od 3000 proizvoda vodećih svjetskih marki od iduće se godine tako širi s više od 100 različitih vrsti i pakovanja omiljene ljetne slastice čime Stanić d.o.o. postaje jedan od vodećih distributera sladoleda u Hrvatskoj.

 

Preuzimanje distribucije Mars sladoleda, koji uključuje brendove Mars, Snickers, Twix, Bounty i M&M, ujedno je i  iskorak na regionalno tržište budući da će se Mars asortiman distribuirati i na tržišta Slovenije te Bosne i Hercegovine.

Ugovor za distribuciju Nestlé sladoleda (Nirvana, Best, Aloma, KitKat, Topgun, Pirulo, Nesquick i ostali) na hrvatsko tržište potpisan je s globalnom kompanijom za proizvodnju sladoleda Froneri koja proizvodi i sladolede Mondelez brandova (Milka, Oreo, Toblerone).

 

Prošireni asortiman sladoleda bit će, osim u veleprodaji dostupan i vlastitoj maloprodaji, kao i putem web trgovine www.horeca.hr.  Riječ je o novom, posebnom kanalu komunikacije koji omogućuje bržu i efikasniju komunikaciju i informiranje te predstavlja novi korak u povezivanju kompanije s njenim HoReCa kupcima.

Stanić d.o.o. prisutan je na tržištu Hrvatske već 25 godina  i jedini je nacionalni distributer prehrambenih proizvoda plus i minus temperaturnih režima za retail i HoReCa kanale koji se trenutačno dostavljaju na više od 3700 prodajnih mjesta. Uz široki asortiman visokokvalitetnih proizvoda i kompletnu uslugu logistike podržanu snažnom distribucijskom mrežom kroz regionalne centre (Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik i Osijek), glavne odrednice poslovanja su i vlastiti pogoni za proizvodnju i pakiranja hrane te vlastiti maloprodajni lanac na 33 lokacije diljem zemlje. U portfelju kompanije danas se nalaze neki od najvećih i najpoznatijih svjetskih i regionalnih brendova kao što su:  Philadelphia, Zott, Bayernland, Rama, Imlek, Bonduelle, Amadori i brojni drugi.