Telefon: +385 1 2481 888 · stanic@stanic.hr
Vel 15

STANIĆ d.o.o. EKSKLUZIVNI DISTRIBUTER HÄAGEN-DAZS SLADOLEDA

 


Stanić d.o.o. potpisao je ugovore za distribuciju Häagen-dazs sladoleda na hrvatskom i slovenskom tržištu.
Asortiman Stanića d.o.o. koji obuhvaća više od 3000 proizvoda vodećih svjetskih marki od ove se godine tako širi s jednim od najpoznatijih i najkvalitetnijih brandova sladoleda u svijetu.


Već 60 godina Häagen-Dazs stvara savršene okuse i kremaste teksture koristeći samo najbolje sastojke. Häagen-Dazs sladoledi osim kvalitete koja je na glasu od samog osnivanja 1960. godine u New Yorku, svoju reputaciju mogu zahvaliti i zanimljivim kombinacijama okusa. Vanilija, belgijska čokolada, macadamia orah, praline, mango i maline okusi su koji zovu na degustaciju. Neodoljivi okusi i kremasta tekstura sladoleda postiže se korištenjem samo najboljih sastojaka koje zadovoljavaju najviše standarde kvalitete. Dobivanjem distribucije Häagen-Dazs sladoleda nastavlja se širenje poslovanja s renomiranim brandovima, ali se ujedno i nastavlja širenje na regionalno tržište budući da će se navedeni asortiman distribuirati i na tržište Slovenije.

 


Prošireni asortiman sladoleda bit će, osim u veleprodaji dostupan i vlastitoj maloprodaji Diskont Stanić, kao i putem web trgovine horeca.hr.
Cjelokupno ponudu sladoleda možete pogledati na sladoledi.hr.