Telefon: +385 1 2481 888 · stanic@stanic.hr

Trenutno dostavljamo na preko 3700 prodajnih mjesta

Razvojem i proizvodnjom omogućavamo našoj širokoj lepezi potrošača najbolji omjer kvalitete i cijene na tržištu

Glavna odrednica poslovanja je kontinuirani i kontrolirani razvoj svih naših brandova i njihovo pozicioniranje na tržištu s ciljem stvaranja visokokvalitetnih proizvoda koji osvajaju povjerenje partnera i potrošača. Jedan od temelja naše poslovne politike je i razvoj domaće proizvodnje izvornih hrvatskih proizvoda.

Uz kontinuirano praćenje novih trendova u razvoju trgovine i okretanje ka velikim trgovačkim lancima i tjednim navikama kupovanja tržište zahtjeva da se posebna pažnja usmjeri upravo na takav kanal prodaje. Ubrzani životni ritam nametnuo je velike trgovačke centre kao glavna mjesta za tjedne i mjesečne kupovine. Važan segment naših prodajnih aktivnosti usmjeren je upravo prema hipermarketima i supermarketima odnosno trgovačkim lancima.

Svakodnevno radimo na unapređenju usluga za naše kupce kako bismo omogućili dostupnost naših proizvoda na što veći broj prodajnih mjesta u Hrvatskoj. Trenutno dostavljamo na preko 3700 prodajnih mjesta, a naši poslovni partneri, svih većih i manjih trgovačkih kuća, prepoznali su optimalan odnos kvalitete i cijene naših usluga te nam s povjerenjem prepustili proces izrade svojih vlastitih robnih marki.

Razvojem i proizvodnjom omogućavamo našoj širokoj lepezi potrošača najbolji omjer kvalitete i cijene na tržištu kao što i time postavljamo nove standarde u svijetu lojalne konkurencije i zdravih odnosa tržišta. Svakodnevni kontakti naše prodajne sile omogućavaju nam stalni uvid u sve segmente i dijelove tržišta i osiguravaju nam brzu reakciju na promjene tržišta, kao i mogućnost prilagodbe.