Telefon: +385 1 2481 888 · stanic@stanic.hr

25 godina
uspješne distribucije

Lider u distribuciji prehrambenih proizvoda na
cijelom hrvatskom tržištu
Najvažniji ključ uspjeha kompanije su obrazovani, kreativni i proaktivni zaposlenici, spremni na timski rad i stalnu želju za pobjedom.

Lider u distribuciji

Kompanija Stanić vodeći je distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda prisutan na tržištu Hrvatske sada već 25 godina. Lidersku poziciju kompanija Stanić izgradila je prije svega kontinuiranim ulaganjima u razvoj distribucijske mreže kroz regionalne centre smještene u najvećim gradovima Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik i Osijek), stalnom edukacijom zaposlenika, praćenjem najmodernijih organizacijskih procesa te poštujući visoke standarde poslovanja. Uz široki asortiman visokokvalitetnih proizvoda i kompletnu uslugu logistike podržanu snažnom distribucijskom mrežom, glavne odrednice poslovanja su i vlastiti pogoni za proizvodnju i pakiranja hrane te vlastiti maloprodajni lanac.

Razvojni ciljevi kompanije

1. Lider u distribuciji prehrambenih proizvoda na cijelom hrvatskom tržištu
2. Pružanje logističkih usluga svim partnerima (distribucija, transport, skladištenje)
3. Ulaganje u razvoj vlastite proizvodnje i pakiranja
4. Poseban naglasak na razvoj HoReCa asortimana i prodaje
5. Razvoj maloprodajne mreže namijenjene prvenstveno HoReCa kupcima
6. Kontinuirani rad na novitetima u uslugama i proizvodima, praćenje i implementacija modernih tehnoloških i informatičkih rješenja u svrhu poboljšanja svih procesa poslovanja

Više
33
Maloprodaja
7
Distributivnih centara
24h
Dostava unutar 24 sata
1000+
Široki asortiman s preko 1000 proizvoda

Vjerujemo da je samo najbolje dovoljno dobro

Distribucija i proizvodnja visokokvalitetnih proizvoda, koji imaju povjerenje potrošača.
Naša misija

Misija poslovanja kompanije Stanić, u kojoj vjerujemo da je samo najbolje dovoljno dobro, temelji se na visokokvalitetnim proizvodima koji imaju povjerenje potrošača i kontinuiranim aktivnostima kojima u svakom trenutku jamčimo na policama trgovina svjež i zdrav proizvod.

Naša vizija

Vizija nam je biti vodeća distribucijska kompanija prehrambenih proizvoda po znanju i organizaciji, po odnosu s kupcima i potrošačima te po ostvarenju poslovnih vizija naših partnera

Javite nam se!

Slobodno nam se javite s Vašim upitima, kontaktirati ćemo Vas u najkraćem mogućem roku!