Telefon: +385 1 2481 888 · stanic@stanic.hr

Već više od pet generacija, tvrtka Mars se razvija kako bi stvorila proizvode i usluge koje ljudi (i njihovi kućni ljubimci) vole. Slatkiši Bounty, Twix, Mars, Snickers i Milky Way, žvakače gume Orbit, Hubba Bubba, Juicy Fruit i Winterfresh  te bomboni M&M’s i Skittles – samo su dio proizvoda čokoladnog carstva Mars. Osim toga, vlasnici su marki Uncle Ben’s (riža, umaci) i Dolmio, a njihovi proizvodi za kućne ljubimce obuhvaćaju WhiskasPedigreeCesarChappi Royal Canin.

Danas je kompanija Mars treća najveća američka tvrtka koja je u potpuno privatnom vlasništvu (za razliku od dioničkih društava). Naime, kompanija Mars je i danas u 100% vlasništvu obitelji Mars.

Osnivač obiteljskog bogatstva, Franklin Clarence Mars, rođen je davne 1883. u gradiću Hancocku u američkoj saveznoj državi Minnesoti. Već s 19 godina je počeo prodavati slatkiše od melase, a zatim je pokrenuo proizvodnju čokoladnih pločica. Ogroman uspjeh doživio je kad je 1923. prema ideji svoga sina napravio čokoladicu Milky Way. Bila je to prva punjena čokoladna pločica u širokoj prodaji i doživjela je trijumf. Prodaje se s uspjehom još i danas, premda je već stara oko 90 godina. Godine 1930. Mars je uveo i Snickers, čokoladicu s kikirikijem, nazvanu po omiljenom konju u vlasništvu obitelji Mars.

Daljnjim razvojem i praćenjem trendova, tvrtka se orijentira i na proizvodnju sladoleda, i to ne bilo kakvih nego transformira svoje najpopularnije čokoladice u vrhunske sladolede pod brendom Mars Wrigley. Tako je još davne 1988. godine Mars svoj sladoled lansirao u Veliku Britaniju i Irsku te time postao inovativni lider na tržištu sladoleda. Donosimo vrhunske brendove na naše tržište i šire: Mars, Snickers, Twix, Bounty, M&M’s.

 

 

 

 

 

 

SNICKERS

Najprodavaniji čokoladni prutić na svijetu. Punjeni kikirikijem, karamelom, nugatom i premazani mliječnom čokoladom, SNICKERS® je nakon uvođenja 1930. brzo postao jedna od omiljenih poslastica na planeti. Sada i u sladolednoj varijanti.

 

 

 

 

 

MARS

MARS® čokoladni prutić, kreiran još davne 1932. godine, ukusan je spoj čokolade, karamele i nugata.

 

 

 

 

 

TWIX

TWIX® čokoladni prutić prvi je put predstavljen u Sjedinjenim Državama 1979. godine. Uz hrskavi kolačić, glatku karamelu i kremastu čokoladu i sve to dva puta. Sada i u hladnoj varijanti.

 

 

 

 

 

M&M’s

M&M’s® čokoladni bomboni su poslastica od 1941. godine. Snažni komadi čokolade u šarenoj bombonskoj ljusci prepoznatljivi su diljem svijeta, a dostupni su u okusima, poput mliječne čokolade, kikirikija, tamne čokolade, badema i kikiriki maslaca. Sav taj spoj u neodoljivom sladoledu.

 

 

 

 

 

MULTIPACK

Svi sladoledi dostupni su i u box varijantama u pakiranjima od 6 komada, među njima i BOUNTY® s nježnim kokosom u čokoladnoj oblozi koja iskušava vaša osjetila.

LOGISTIČKI PODACI

ŠKRINJE

 

Uz sladolede imamo i škrinje za najam dostupne u tri veličine. Osim škrinja, dobivate i atraktivan reklamni materijal koji će zacijelo privući pažnju!

 

 

 

UĞUR 200 

Visina: 824 mm

Širina: 740 mm

Dubina: 650 mm

 

 

 

UĞUR 300 

Visina: 824 mm

Širina: 1030 mm

Dubina: 650 mm

 

 

 

UĞUR 400 

Visina: 824 mm

Širina: 1320 mm

Dubina: 650 mm

PREUZMI KATALOG!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.