Telefon: +385 1 2481 888 · stanic@stanic.hr

Naši skladišno – poslovni kompleksi na raspolaganju su svim tvrtkama koje imaju potrebu za korištenje najsuvremenijih rashladnih komora i tehnologija čuvanja proizvoda na plus i minus režimu. Centralno skladište od 7000 m2 nalazi se na Kerestincu, ali isto tako svaki DC raspolaže i s vlastitim skladišnim prostorom. Moderno opremljena skladišta i stručno osoblje garantiraju profesionalnu uslugu skladištenja.

Naša skladišta u Hrvatskoj možete pogledati ispod.

Skladište Osijek

Prostire se na 1500 m2 najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe koje čine kapacitet skladišta 300 paletnih mj…

više

Skladište Rijeka

Prostire se na 1500 m2 najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe koje čine kapacitet skladišta 300 paletnih mj…

više

Skladište Pula

Prostire se na 1000 m2 najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe koje čine kapacitet skladišta 410 paletnih mj..

više

Skladište Zadar

Prostire se na više od 500 m2 najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe koje čine kapacitet skladišta 150 pal…

više

Skladište Split

Prostire se na više od 2000 m2 najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe koje čine kapacitet skladišta 1200 p…

više

Skladište Dubrovnik

Prostire se na više od 500 m2 najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe koje čine kapacitet skladišta 100 pal…

više

Skladište Zagreb

Prostire se na 6750 m2 najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe. Broj dostavnih vozila kojima raspolaže DC Zag..

više

Distributivno logistički centar Kerestinec

Poslovno – distribucijska građevina osmišljena je kao reprezentativan poslovni kompleks kojem je uz uredske prostore glavna funkcija skladištenje, manipulacija i logističko upravljanje poslovanjem roba posebnih režima čuvanja. Cjelokupna poslovna organizacija i stalno proširivanje poslovanja i asortimana te potrebe naših kupaca uvjetovale su izgradnju centralnog distribucijsko – poslovnog kompleksa (visoko regalno skladište s rashladnim komorama različitih temperaturnih režima) u skladu s visokim zahtjevima Europske unije i standarda čuvanja i manipulacije prehrambenih proizvoda. Dio poslovnih prostora ponudili smo tržištu nudeći kompletne logističke i usluge skladištenja.

Organizacijska struktura:

  • 10 komora minus režima
  • 4 komore plus režima
  •  124 vozila distributivno logističkog centra Kerestinec i distributivnog centra Zagreb:
  • 8 tegljača s dvorežimskim prikolicama
  • 1 kamion sa prikolicom
  • 60 lakih gospodarskih vozila
  • 26 vozila minus režima
  • 29 vozila plus režima

Lokacija

Lokacija ima veliki potencijal i izvrsnu povezanost. Kompleks se nalazi u Kerestincu na samom ulazu u Zagreb sa zapadne strane i direktno je cestovno povezan prema zapadu autocestom prema Europi, odnosno Ljubljani i Mariboru te najmodernijim prometnicama prema istoku i jugu Hrvatske. U vremenu kada gradske zone Zagreba doživljavaju intenzivne promjene, a rubna područja grada kontinuirano se profiliraju u prestižne poslovne zone i dobivaju nove urbanističke vrijednosti, ova pozicija osigurava veliki potencijal. Izvrsna dostupnost objekta iz svih smjerova obzirom da se nalazi na čvorištu autocesta i zagrebačke obilaznice isključujući tako mogućnost prometnih gradskih gužvi.

Zemljište i tehnički podaci

Ukupna površina parcele iznosi 22 319 m2, poslovno – skladišni kompleks površine je 7000 m2, a visina kompleksa iznosi 13,10 m. Osim transparentnog izgleda kompleks je opremljen i najmodernijom tehnologijom što uključuje integriranje sistema, a sve u svrhu optimalizacije poslovanja

Vrhunska tehnologija za optimalno poslovanje

Najmodernije rampe s mogućnošću podešavanja prilaza, njih osam, za prihvat robe smještene su na jugoistočnoj strani građevine projektirane na način da se istovremeno može obavljati funkcija utovara i istovara više prijevoznih jedinica. Raspolažemo sa 11 rashladnih komora različitih temperaturnih režima, s visoko regalnim skladišnim prostorom na 5 nivoa. U cilju što kvalitetnije usluge implementiran je HACCP, sustav automatskog naručivanja roba od dobavljača kao i od kupca prema skladištima i napredni sustav za automatizirano upravljanje skladišnim poslovanjem, WMS. Kompanija Stanić d.o.o. je među prvima u Hrvatskoj cer­tificarala sustav IFS Logistic, početkom 05. mjeseca 2014. Certifikat je odobren od tvrtke TUV NORD, odnos­no njene podružnice TUV Croatia d.o.o. Cilj standar­da IFS Logistic je osigurati sigurnost hrane u cijelom međunarodnom lancu opskrbe. Ovo je jedan od prvih međunarodnih standarda koji je usmjeren na logističke aktivnosti. Potvrda IFS-a jamči kupcima velikih trgov­ačkih lanaca i međunarodnih tvrtki sigurnost isporučene (kupljene) hrane.