Telefon: +385 1 2481 888 · stanic@stanic.hr
Lis 21

Horeca online

Stanić d.o.o. pokrenuo je novi prodajni kanal, online trgovinu www.horeca.hr.

Riječ je o najnovijem ulaganju koji uključuje kompletnu izradu web stranice i logističku podršku koja prati novi projekt.

Horeca.hr ide u korak sa svjetskim trendovima s ciljem približavanja i unapređenja usluge prema krajnjim kupcima.

Web stranica jednostavna je za korištenje omogućujući sigurnu i brzu kupovinu. Svi proizvodi predstavljeni su fotografijama i detaljnim opisom. Ponudu čini vrhunski brandovi ali i izrazito prepoznatljive i prihvaćene vlastite robne marke poput: Bakina kuhinja,  Pedro, Gurman delikatesse i Buco sirevi. U ponudi su mesni, mliječni, smrznuti i ostali asortiman. Trenutnu ponudu čini preko 450 proizvoda plus i minus temperaturnog režima usmjerenih prvenstveno potrebama HoReCa kupaca.  Kupcima će se pružati i svakodnevne akcije i pogodnosti uz stalno praćenje njihovih potreba i nadopunjavanja osnovnog asortimana. Plaćanje se obavlja prilikom preuzimanja, karticom ili gotovino a kupac dobiva naručene proizvode na kućnu adresu u roku od 48 h ovisno o terminu narudžbe. Minimalno narudžba iznosi 300 kuna, dok je dostava za narudžbe iznad 500 kuna besplatna.

Dostava se trenutno obavlja na području grada Zagreba i okolice, a uskoro je u planu daljnje širenje i u ostale gradove u Hrvatskoj.

Daljnje širenje ponude, ali i same funkcionalnosti web stranice odrađivat će se sukladno potrebama, kao i preporukama naših kupaca.