Telefon: +385 1 2481 888 · stanic@stanic.hr

Tvrtka Froneri nastala je 2016. godine kao globalno zajedničko ulaganje u kategoriji sladoleda, smrznute hrane i hladnih mliječnih proizvoda, spajanjem tvrtki Nestlé i R&R.

S prometom od približno 2,6 milijardi Eura, tvrtka Froneri posluje u 22 države širom svijeta, zapošljavajući gotovo 15.000 ljudi. Sjedište tvrtke je u Velikoj Britaniji, a njeni ogranci su širom Europe, na Bliskom Istoku (izuzimajući Izrael), u Argentini, Australiji, Brazilu, Filipinima i Južnoj Africi. Glavni proizvodni pogon smješten je u Leeming baru i zapošljava 665 ljudi u najvećoj tvornici sladoleda u Europi.

U osnovi poslovanja tvrtke Froneri stoje uspjesi snažnih Nestlé brendova i iskustvo u distribuciji, kao i konkurentne proizvodne performanse tvrtke R&R i njeno značajno prisustvo u maloprodaji. Tim na čelu Froneri-ja predstavlja spoj industrijske ekspertize i poslovnih sposobnosti kompanija Nestlé i R&R, dok Nestlé i PAI Partners (vlasnik kompanije R&R), imaju jednako učešće u kapitalu zajedničkog preduzeća.

Tvrtka Froneri integrira jake robne marke obje kompanije (Nestle i R&R) u vodeću globalnu kompaniju za proizvodnju sladoleda.

IMPULSNI SLADOLEDI

BEST

Ljubitelji bogatih okusa oduševit će se ponudom Best sladoleda. Premium štapići preliveni čokoladom i vrhunskim sastojcima.
Uživajte u vrhunskoj kvaliteti Best sladoleda koji su proizvedeni od najboljih sastojaka.

KitKat

Slavna KitKat čokoladica i u sladolednom izdanju, u obliku korneta ili sladoleda na štapiću. Sladoledi s okusom vanilije i kakaom, kakaovim preljevom dodatkom “Kit Kat” čokoladice u vafel kornetu.
KitKat kornet je dostupan i u Multipack pakiranju od 4 komada.

NESQUIK

Omiljeni čokoladni napitak i u sladolednoj varijanti. Sladoled na štapiću od vanilije preliven slavnim kakaom. Super jednostavan i prepoznatljiv.

PIRULO

Potraži hladno voćno raspoloženje s Pirulo voćnim sladoledima. Dječji brend s proizvodima prilagođenim nutritivnim vrijednostima pogodnim za djecu. Svi proizvodi su ispod 110 kcal, bez umjetnih boja i aroma.
Klinci ih obožavaju, a sigurni smo da ni odrasli neće imati ništa protiv.

TOPGUN

Premium korneti, dostupni u 2 formata – kornet od 150 mL s karakterističnom čoko kuglicom s cijelim lješnjakom na vrhu i mega kornet od 260 mL za još više uživanja.

HIT

Sladoledi za sve. Od klasičnih sladoleda na štapiću, do voćne jogoda kugle u vafel kornetu do čašica punjenih sladoledom i prelivenih ukusnim preljevom od jagode ili čokolade.

OBITELJSKI SLADOLEDI

NIRVANA

Super premium brend sladoleda koji u proizvodnji koristi pravo vrhnje kako bi sladoledu dao posebnu i prepoznatljivu kremastu strukturu.  Sladoled u čak 5 kombinacija ukusa, od čokolade s kakao sirupom, vanilije s keksima do maslaca od kikirikija s karamelom. Sladoledi su u čašicama od 175 mL i 470 mL. Nirvana sladoled od vrhunskih pažljivo odabranih sastojaka, čini trenutak uživanja u sladoledu posebnim!

ALOMA

Sladoled za cijelu obitelj! Dolazi u Mainstream varijanti s klasičnim okusima vanilije, čokolade, jagode ili lješnjaka u pakiranju od 1000 mL i Premium varijanti s neobičnim okusima Profiterole, Cheesecake i Biscuit Mosaic u u pakiranju od 900 mL.

ŠKRINJE

 

Uz sladolede imamo i škrinje za najam dostupne u tri veličine. Osim škrinja, dobivate i atraktivan reklamni materijal koji će zacijelo privući pažnju!

 

 

 

 

 

UĞUR 300 

Visina: 824 mm

Širina: 1030 mm

Dubina: 650 mm

 

 

 

 

 

UĞUR 400 

Visina: 824 mm

Širina: 1320 mm

Dubina: 650 mm

 

MILKA

Otkrijte kremasto uživanje u sladoledu jer Milka sladoledi su proizvedeni s originalnom Milka čokoladom s alpskim mlijekom.

 

OREO

Sladoled od vanilije spojen s komadićima OREO biskvita u savršen Oreo sladoled.

 

TOBLERONE

Otkrijte jedinstveno uživanje u sladoledu uz  Toblerone sladoled napravljen
s originalnim Toblerone komadima.

 

MULTIPACK

Vrhunski sladoledi dostupni i u Multipack pakiranjima od 4 ili 6 komada.

ŠKRINJE

 

Uz sladolede imamo i škrinje za najam dostupne u tri veličine. Osim škrinja, dobivate i atraktivan reklamni materijal koji će zacijelo privući pažnju!

 

 

 

 

 

UĞUR 200 

Visina: 824 mm

Širina: 740 mm

Dubina: 650 mm

 

 

 

 

 

UĞUR 300 

Visina: 824 mm

Širina: 1030 mm

Dubina: 650 mm

 

 

 

 

 

UĞUR 400 

Visina: 824 mm

Širina: 1320 mm

Dubina: 650 mm