Asortiman

Asortiman kompanije sastoji se od preko 1500 proizvoda, a kroz neprestano nadopunjavanje asortimana nastojimo zadovoljiti potrebe kupaca postižući maksimalnu kvalitetu prema njihovim željama. U ponudi su mesni, mliječni, smrznuti i ostali asortiman.

slika

Mesni asortiman

Mesni asortiman odlikuje se vrhunskim proizvodima koji su dobiveni od pomno biranog mesa i nad kojima su provedeni najkvalitetniji postupci procesa obrade.

slika

Mliječni asortiman

Mliječni asortiman perjanica je naše ponude u kojoj smo objedinili cjelokupnu paletu mliječnih proizvoda i vjerujemo da smo kompanija s najširom i najozbiljnijom ponudom istih.

slika

Smrznuti asortiman

Naši smrznuti proizvodi su sinonim za kvalitetu. Bilo to naše smrznuto meso ( govedina, odrezak, piletina, puretina ), ribe ( Pedro ) , proizvodi od krumpira i povrća ( Lutosa, Bonduelle ), tijesta ( Bakina kuhinja, ili sladoleda ( Algida, Mars ).

slika

Ostali asortiman

Ostalim asortimanom zaokružen je cjelokupni asortiman te se u ponudi mogu naći različite vrste umaka, konzervirano povrće i riba, ulje, kruh, peciva, tijesta, sastojci za jela i kolače, marmelade i namazi.